4W2D. UPT Positif

Kalau baru delay expected period 2 hari, sesuai ke nak buat confirmation pregnant dekat klinik ? Bukan apa, first mom. Tengok upt positif rasa mcm percaya tak percaya je :')

15 Balas

apa2 pun make sure pundi kencing penuh msa nk scan tu kena tahan air kencing..supaya nmpk kantung tau.. tahniah sis..

4mo ago

Thank you sis. Nanti saya buat tips ni

daa 6week nanti boleh pg buat scan cnfirm pregnant...nak tgok kantung sihat dlm rahim atau luar rahim

4mo ago

Okay sis. Thank you ya. Excited rasa nyaa

Kalau period regular boleh dtg 6w. Kalau tak regular dtg 8w

g klinik swasta wt ujian darah ...sya dlu pn cm tu...

sy Pon lmbt 3hari..tapi upt negative lagi...

4mo ago

ooo yeke?sy breast skrg memg sakit ya rabbi denyut²...pastu mual...cramp perut Kiri..😢