Upt clearblue

Salam semua,nak tanya,bole percaya ke upt clearblue yg bukan digital tu...sy da delay period dlm 2,3 hari..masa test tu naik simbol '+' means positif....persoalan,bole percaya ke..sbb bulan lepas,sy cek positif jugak,tp hormon nak period rupanya..bantu sy please..#TTC

1 Balas

Puan diharap bersabar. Saya cadangkan puan test semula selepas terlewat period selama sebulan untuk kepastian. Jika dapat result +ve tahniah, puan boleh ke klinik untuk pengesahan. InshaAllah, rezeki puan akan datang tepat pada masanya.