baby jatuh

kalau baby jatuh dr katil perlu ke klinik terus x?

7 Balas

Bby nangis x ms jtuh tnpa henti?? Kena tgk.dlm.ms 24jam.tu.ada.muntah2 x..jika xde.muntah2 means bby ok... Atau klu sis rs sgt2 risau..better bwk g klnik or hsptl mntk.scan or.etc

Jatuh tinggi mana? Jatuh terus nangis tak? Pantau dalam masa 6jam. Tengok bengkak, muntah, Tak bermaya, tidur je

Kalau ada baby better tido di bwh je sis.sy turunkn tilam since ada baby.baby selalu bergolek kan.

perlu..sbb kdng2 kte nmpak luaran xde pape..tp kte xtau dalaman baby tu mcm mn

Perlu..sbb tkut ad hentakan dalaman..

terima kasih semua 😊

Yes