Kalau ada yg tau sila jawab 😅

Kalau baby dtg cerewet,mood dia tak bgus,nangis tak pndai henti2 knpa kalau ibu sendiri yg pujuk baby lmbt tenang? Cuba klu dgn org lain yg pujuk baby senang bhnti mnangis,cepat tenang,cepat diam?

2 Balas

baby ada 3 jenis ada colic baby , easy going baby , high demand baby . Semua anak tak sama . Anak saya high demand baby . amal 5S comfirm senang 🥰 . Try cuba belajar dari page ni . banyak membantu saya , untuk ilmu tenangkan baby dan tidurkan baby https://www.facebook.com/USWATUNHASANAHKONSULTANTANGISANBAYIPERTAMAMALAYSIA?mibextid=ZbWKwL

normal. takyah fikir sgt. baby mmg ada mood2 dia. kalau awk overthink lg awk stress. awk stress = baby stress. baby paling senang detect emosi ibu dia.