Checkup Monthly

Kalau baby checkup tiap2 bulan, kita kena check jugak ke? Mcm masa dia check sebulan, kita pun kena check kan. So kalau utk bulan2 seterusnya, ibu pun masih di check Ke?

5 Balas

huhuu 🤭 teringat sy masa checkup ank sebulan tiba2 misi suruh sy timbang berat cek urine semua tu , terpingga² jap ingat cek ank je 😆 bulan² seterusnya tak ada dah sis, jgn risau huhu..

xperlu. masa checkup sebulan je ibu dgn bby. lps2 tu bby je. ibu xde checkup dh melainkan ibu mengandung balik.

Tak pon..sbln tu sbb nk tgk luka ibu da baik spnuh nya tau pon x. Check up 2bln dan seterusnya baby shja. ☺️

xcheckup dh awak. baby masok 2bulan dan seterusnya hanya checkup utk baby sahaja ☺️

ibu smpai sebulan je.. seterusnya anak shj