Checkup KK 2 bulan

Hi mommies, nak tanya yg berpengalaman kalau baby checkup KK 2 bulan.. mak still perlu check kencing ke? Sebab masa checkup sebulan, nurse suruh check. Ni 2 bulan nak tau kena check ke tak so boleh prepare bawak husband. Kesian kalau kita g toilet takde la nak pegang baby, nak suruh org takut pula. Pls reply!

2 Balas

2 bulan cek baby je.. kecuali kalau kk memang ada bagitau mak kena cek sekali (kalau ada problem apa2 sebelum ni la)

klau kt kk sy 2 bln x cek kencing dah..masa sebulan je