Si manja Salah mak

Kalau anak salah mak macam mana ya? Anak saya lebih memilih nenek dia dari saya... dia tahu bau nenek dia 🥲

1 Balas

Anak sis dr lahir mmg nenek die ke yg jaga? Sepenuhnye jaga ke? Kalau yea, x boleh buat apa2 lah sbb dr lahir dorg akan kenal melalui bau n depend pd penjaga die tu. Biasanye kalau baby ada dgn kita dr lahir, dorg akan tau kita nie mak die, even kita akan hantar di pengasuh pun, baby akan tau differentiate.

2y ago

Ouh... Its okay sis. Bykkan masa skin to skin dgn baby. Mgkn sbb baby byk nangis n nenek die calmkn die so die lebih rasa selesa & selamat dgn nenek die. Just keep on skin-to-skin dgn baby. Lepas nie kalau baby nangis, sis try pujuk die even die nangis meraung ke. Goodluck all the best yeah.