pergelangan tangan

hi mommies!!! i baru lepas bersalin 2 bulan, pastu ada rasa macam sakit dekat pergelangan tangan. sakit dia lebih kepada lenguh, tapi kadang2 rasa dia macam mencucuk. bila saya tanya mak saya, dia pun pernah kena dan nenek pun sama jugak. mommies lain ada jugak tak symptoms mcm ni??

1 Balas

Sy pernah jadi smpai ada bulat mcm guli kt pergelangan tgn tu. Actually lps ada anak mcm2 jadi terutama sakit2 bdn random. Elakkan angkat benda berat, fyi baby pn kategori ‘berat’ 😅 buat ms skang bila kena dukung baby bila berjalan elok pakai stroller atau minta ayah yg dukung