Assalamualaikum semua sahabat² Asian Parents I'm back after a few years Sy seorg nurses

Kalau ada apa² soalan nk tny boleh jaa tny yaa & jgn lupa follow sy,TQ🤍

77 Balas

hai sis! saya 34weeks skrg. tpi msih lgi sembelit even mkn buah,mnum air bnyk. trpkse skip jgk ubat iron (nsib baik hb ok) sbb sembelit xbleh bwak bincang. brdarah jgk tpi da cek xde buasir cuma luka sbb najis keras. doc bgi ubat pancit n lactul syrup. nak tanya, klau da hjung2 pregnant ni kerap mnum lactul syrup tu xpe ke ? means bkn stiap hari. time2 trpkse je 🥲