Kiraan Minggu

Assalamualaikum & hi mommy² semua ☺️ Sy nk tanya, camna nk kira minggu kandungan ye, sbb kalau ikut kat the asian parents ni sy 8 mggu 4 hari, tp bila pegi KK doc kata baru 8 mggu 1 hari, camna ya nk kira ? sbb baru first time. Tq?

2 Balas

Waalaikumusalam.. tngk kat buku pink doktor tulis edd berapa.. biasa ikut situ ja.. edd scan biasa berubah2.. masukkn edd yg kat buku pink tu kat apps.. ikut tu je mommy 🤗

4y ago

Iya, tq mommy😘

Waalaikumussalam..😊 mmg dorg akan berubah2 awk sbb dorg guna cm wheel tu, ape nama dia entah..haha..nanti scan pon EDD akan berubah..hehe

4y ago

Ok awakk. 😍 Tq yee