Assalamualaikum semua sahabat² Asian Parents I'm back after a few years Sy seorg nurses

Kalau ada apa² soalan nk tny boleh jaa tny yaa & jgn lupa follow sy,TQ🤍

77 Balas

Saya mengalami keputihan yang gatal berair ketul , kadang putih kadang hijau cair . Bila keluar pakai panty liner , tukar tapi tetap kulit akan rasa gatal . Dan bila bersama suami , suami pun turut rasa gatal . Boleh ke saya beli ubat probiotic atau supplement lain ? Atau ada cadangan lain . Saya pregnant 25w 5d .

1y ago

Hai sis✌️ Klaw masalah keputihan ney mmg sis kena dptkan rawatan Doc,sbb jika dibiarkan akan membahayakan kandungan juga. Takut nnt kita ada masalah GBS +ve. Klaw GBS ney mmg kena on rawatan sebelum & semasa bersalin nnt. Babypun akan dipantau lg² klaw bersalin normal. Sis jgn biar yaa,segera dptkan rawatan utk kebaikan sis & baby🙂