Assalamualaikum semua sahabat² Asian Parents I'm back after a few years Sy seorg nurses

Kalau ada apa² soalan nk tny boleh jaa tny yaa & jgn lupa follow sy,TQ🤍

77 Balas

assalamualaikum nak tnya. sy polyhydramnios 32w AFI 27cm.just nk tau , kalau2 boleh bekerja atau x? (sy works as therapist) perjlnn ke tmpt keje 40-45min. risau bile baca mcm2 risiko. dah jumpe 2 org dr. satu kata boleh but just light duty. satu lagi xboleh, rest kt rumah jek.. nak tnye pengalaman kawan2, tpi sy xde kawan2 yg ade poly ni 😅😅 thanks

1y ago

Lama dh ingat² lupa laa dlm 21cm mcm tu air ketuban sy. Tp sy ada masalah kencing manis sama. Ya sy pun kerap perut mengeras & sy b'salin pd 36w. alhamdulillah baby semua ok. moga Allah permudahkan urusan sis yaa✌️