Assalamualaikum semua sahabat² Asian Parents I'm back after a few years Sy seorg nurses

Kalau ada apa² soalan nk tny boleh jaa tny yaa & jgn lupa follow sy,TQ🤍

77 Balas

assalamualaikum nurse, nk tnya normal ke lepas senggama bhgian dlm bukaan faraj tiba2 mcm bengkak belon... sblum ni tak pernah jadi, first time jadi mcm ni masa nak basuh mcm biasa, terperasan ada something mcm terkeluar sikit tapi tak sakit lansung... tengah pregnant 6m skrg saya jadi risau pulak.. terima kasih nurse 😊

1y ago

Sama²,aamiin yra Ya in shaa Allah selagi sy boleh m'bantu,sy akan bantu 💕