Assalamualaikum semua sahabat² Asian Parents I'm back after a few years Sy seorg nurses

Kalau ada apa² soalan nk tny boleh jaa tny yaa & jgn lupa follow sy,TQ🤍

77 Balas

Assalamualaikum nurse sye ada satu persoalan...mcm ank sye 1bulan 17 hari dan full fm....ank sye ada masalah sembelit...ada la hamba allah ni suruh sye bg ank air masak sbb ank sye tk membuang....blh ke nurse bg baby minum air masak...sye tk bg susu bdn sbb susu bdn sye kering...dan sye first mom tkde pengalaman....risau pl sye