baby bump

kalau 4 bulan, 16w5d (2/2/2020), slalu dh nmpk baby bump x? sblom ni sy rase dh jelas baby bump, tp shari dua ni, mcm x nmpk plak... musykil. mungkin sblom ni kuat angin kot. lagi satu, slalu kalau lapar, rase mcm baby mgeras je... tp skang ni mcm x de rase mgeras... boleh share pendapat? -ibu risau

20 Balas

sya 15w3d skrng .. 2 hari lpas bru risau sbb x der rase apa2 pon dri mula tau diri pregnant .. dah scan , tgk dia gerak2 dlm tu .. memang x risau lagi .. tpi sya punya baby bump dah nampak dah skrng ..

4y ago

aamiin ❤😊