baby bump

kalau 4 bulan, 16w5d (2/2/2020), slalu dh nmpk baby bump x? sblom ni sy rase dh jelas baby bump, tp shari dua ni, mcm x nmpk plak... musykil. mungkin sblom ni kuat angin kot. lagi satu, slalu kalau lapar, rase mcm baby mgeras je... tp skang ni mcm x de rase mgeras... boleh share pendapat? -ibu risau

20 Balas

Insyallah xde pape...sy kalau blh xnk org nmpk...usaha pakai baju bsr2....skrg 17w dah...br td org tegur tanya pregnant ke..kita naik pelik sbb rasa dah ckup cover dah

4y ago

InShaaAllah. .. Alhamdulillah sy tau aurat sy. tp soalan sy kat sini ialah kenapa mula2 nmpk baby bump besar, msok 2nd tri, nmpak kempis. tu yg risau. bukan sy risau baby bump sy besar atau kecik. harap sis faham soalan sy. thanks 4 respon.

saya dah 5 months sis tp sama perut tak nampak. kadang kita risau anak kat dalam ok ke tak sbb first time kan...in sha allah semua ok je 😍😍

4y ago

InShaaAllah, tp tulah... risau seorg bakal ibu... smoga smue dipermudahkan Allah swt.

Sy klu lapar, perut xde rs ape. Ok je. Tp klu lepas mkn tu rs perut mengeras and senak. Smp nk jln pun susah. Pdhal makan n minum sikit je tu

4y ago

trbalik ngn sy... klau lapar mmg rase baby myucuk kat rahim.... smoga smue dipermudahkan sepanjang pregnant n melahirkan... InShaaAllah

Ya. Bawah 5bln masih ada angin area perut. Kejap npk tegang kejap x... X lm lg tu npk dah bby bump

4y ago

Amen. Semoga kita yg mengandung nk selamat n dipermudahkan sepanjang kehamilan sampai saat melahirkan.

4 bulan kecil lagi sis, tunggu dah masuk 6 bulan. Baby bump kecil tak perlu risau asalkan baby sihat.

4y ago

tulah. tq sis respon.

Sama sis..saya pun jd cmtu.. pastu p scan tgk baby elok je guling2 dlm perut rasa lega..

Saya 4 bulan semua baju kena upgrade.... Baby bump besaq 🤣🤣🤣...aiyooo....

4y ago

Betul tu janji baby sihat alhamdulillah

sy 13 week... x nmpok pom baby bump... mgkin sbb anak first🥰

Tengok jgk posisi baby dlm perut , angin pun salah satu

4y ago

InShaaAllah. tq sis. smoga smue selamat.

sy dh 25weeks bru nampak bby bump