baby bump

kalau 4 bulan, 16w5d (2/2/2020), slalu dh nmpk baby bump x? sblom ni sy rase dh jelas baby bump, tp shari dua ni, mcm x nmpk plak... musykil. mungkin sblom ni kuat angin kot. lagi satu, slalu kalau lapar, rase mcm baby mgeras je... tp skang ni mcm x de rase mgeras... boleh share pendapat? -ibu risau

20 Balas

Same as me... Masa 1st trimester nmpak perut mengeras n buncit masuk 2nd trimester perut tak lg mengeras dan tak nmpak buncit...In Shaa Allah takde ape... Doa banyak2 sis k... 😊

4y ago

InShaaAllah.