3 minggu scan

hi kalau 3 minggu dh boleh scan ke ?

5 Balas

kalau ade kluar spotting/bleeding boleh je scan klu tk nmpk apa pun atleast nmpk rahim tgh menebal or tk. so doc akn bgthu kite mngndung or tak. tp kalau tak kluar sbrg spotting/bleeding boleh tggu 8weeks

awal sangat sis. kalau scan maybe tak nampak apa lagi. 8 minggu keatas lagi elok scan. dah boleh nampak, dah boleh dengar heartbeat baby.

5mo ago

Ya, masa saya sudah ketahui pregnant dalam week 4 & 6 pi scan pun tak namlak apa-apa. Hari ni week 8 pi scan, nampak kantung & heartbeatnya. Week 6 pi scan baby main sorok-sorok, tak nak kasi saya tengok pulak. ??

Awal sangat tu sis. Saya pegi 6 minggu, nampak rahim je menebal. Pegi lagi 9 minggu, ade heartbeat dah. Alhamdulillah

Terlalu awal. Tunggu seminggu lagi, tapi nampak kantung jela. semalam saya scan 3-4week macamtu dah nampak kantung.

Awal sgt. Pi 6 weeks ke atas