First scan baby lebih 3 bulan takpe ke ?

Takpe ke kalau kita scan baby lebih 3 bulan ? Maksudnya kita pregnant anak first tapi first time scan baby tu lepas 3 bulan . Babynya takde apa apa ke kalau kita tak scan n tengok keadaan dia ? Saya risau

1 Balas

period regular x? kalau period regular rasa xpe je kot. tp irregular nanti susah nak estimate due date yg sebenar? dah buka buku blm? biasa masa buka buku dr akan scan. sepatutnya buka buku sebelum 13 w.

1y ago

okay awak terima kasih ye . takut rasa risau , selagi tak tengok baby selagi tu tak tenang tak puas . tapi selagi takde spotting or keluar darah semuanya okay kan ?