kedudukan janin 29w

Kalau 29w kepala dekat atas dikira songsang ke?? Ke nanti dia akan pusing kebawah?

10 Balas

Sy masa scan 26week kepala bby dh kt bwh.... Scan kt swasta masa tu.... Scan kt kk masa 28week kepala still kt bwh lg.... Last scan nnti 32week doc nk tgk air ketuban.. Uri.. Dan kedudukan bby.... Inshaallah hrp2 kepala bby still kt bwh lg.... Doa2kan sy dan bby ya....

Sy 28w kepala dia masih kt ats. Esok baru nak cek 30w, tgok la kalo kpla dia dh kebawah ke blm. Doc kta ada masa lg, tgok 36w jmpa doc utk scan, kalo masih x ke bawah kena jmpa pakar le.

sy scan hritu kepala bby kat belah kiri perut, doc ckp insyaallah bby akn pusing plg lmbt 36w. bykkan borak2 dgn bby insyaallah nti dia turun sendiri.

Sy 23 weeks kepala baby dh kt bawah dh.. tkpe slalu la borak² n sujud lama² in shaa Allah ada masa dia nk pusing ok..

Setahu saya baby boleh pusing lagi tu. masa scan tu ada tanya doc tak? Kalau sy tanya habis-habisan 😂

Saya 30 minggu masih kepala kat atas .32 minggu baru dia pusing

Saya 30 bru tdi g jmpe doktor ckp kepala bby Btol2 kt bawah.

pusing lg... jgn risau... semoga dipermudahkan segalanya

Awal lagi. InsyaAllah boleh berpusing

30w+ baru pusing.