29w kepala baby masih diatas

Assalamualaikum...hai mmy2 semua...ada ke doktor scan 29w lepas dia ckp kepala bby masih kt ats? RIsaunye la hai... Cmne nk bg baby pusing ye?#pleasehelp

11 Balas

saya haritu 37week kpl baby masih kt atas tp astu g last check scan blik baby dh pusing..masa kluar dri blik doktor terus nngis sbb doktor ckp mgkin czer nie..hahaha tp alhamdulillah dia pusing jgk...baby girl mmg nakal sikit hahaha keluar pn lmbat sikit..biasalah dia nk bergurau dgn ibu dia..

baby boleh pusing lg awak. xperlu buat apa2 lg. masih ada ruang utk baby berpusing. perlu risau if baby masih tak berpusing masa 36weeks ke ats. sbb time ni mmg baby dh memenuhi ruang rahim kita. selalu pujuk baby. sujud lama2

sy 29weeks kepala baby da kt bawah msuk 31weeks melintang. kdg 29week kt bwah pun nnti dia pusing2. klau 36weeks ke atas msih kepala kt atas ptut dirisaukan.

Saya dulu pun scan 28 kepala baby masih belum ke bawah. Last week scan 36 minggu Alhamdulillah dah ke bawah kepala babyy

saya 32w pun kepala bby masih diatas. since 26w lagi baby breech, dahla sy sejenis kecik & perut kecik.. risau betul 😂

1y ago

Samalah dgn saya

time sy 34 minggu kepala kat atas lagi...masuk 36 ke 37 mnggu tu bru turun...dr pun dh risau tkut kena refer czer

baby start pusing sllu masa week 32 n above. klau week 35 x pusing lagi baru perlu risau. jgn stress2 okay

29w tu bby blh pusing lg..klau 36w dh x blh pusing..nurse yg bgtau sy lha..

Sy pun 36weeks baru baby pusing. Due date 21/11 ni hehe

wassalam mommy... it's ok.. nt dy akan pusing sndri.