kaki bengkak terok la...now dh 39 weeks 3days

kaki bengkak terok la..now dh 39 weeks 3 daya

67 Balas

tengah menanti gak ni 39w 3d 14/7 ni due... tp Alhamdulillah x bengkak lagi... berat 76kg omg x larat dh ni baby doc kata 3.5kg byakkan berjalan...

semoga allah permudah kan urusan kita semoga lancar dan mudah bersalin tampa koyak,tnpa gunting dan jahit aamiin dan semoga ibu dan bby selamat

sy pon samaa now 39weeks 3dayy , keadaan dh rasa sakit belakang dn sakit tangg bawh perut tapi blm terasa sakit amat lgi rasa sakit on off😭

saya punn kaki bengkakkk😭😭😭 tangan jari bengkak habis .. lepas beranak surut tak bengkak nii.. sampai kebas kaki tangan semua

sy 39weeks 3 hari..kaki mmg bengkak terok..tnda2 blm ad lg...just keluar byk keputihan je... kalau air ketuban kaler jernih kn...

Sy pun bru nk msuk 39 week.tapi tkde tnda2.risau..due 2/1.ke bby nk keluar new year

2y ago

sama lah kita...due 2.1.....

sy lagi 5 hari.blm da tanda2 gi.. . kaki da kembang betis pun da kiut rupanya... sakit belakang nang ada..tp on off

3y ago

sma la .. sya ada 6 hari lgi .. prut ada tnda mngeras da 🥴 .. due 09.01.2022 .. tpi klaw x bsalin lagi kna serah diri 08.01.2022 nie

sy 39week 2days... beza Kita xjauh sis... mnunggu bila nk bsalin ni... bngkak sblh knn je.. kdg naik kdg surut

sama. masuk 39 bengkak teruk. doc pn risau. tp x sakit. smlm da selamat bersalin normal. tp x surut gak bengkak dia.

kaki bengkak normal la dah dekat bersalin 39minggu 3hari .. saya 39minggu 1hari cuma sembab bahagian muka je

3y ago

betol k lepas bersalin.. kaki/tangan bengkak hilang terus?