kaki bengkak terok la...now dh 39 weeks 3days

kaki bengkak terok la..now dh 39 weeks 3 daya

67 Balas

biasanya klou h emergancy hosp akan tahan warded sbb takut ada infect .. klou teruk sgt bengkak kaki tu ..

Cuba rendam kaki dengan Epsom salt & air suam. Epsom salt boleh kurangkan water retention kat kaki.

Baring dn tinggi kan kaki.. Bed rest. Sebaik nya terus ke hospital sbb takut ganggu tekanan darah

sy lg 6 hari xda tanda lg🥺🥺

2y ago

saya lg 4 ari je lagi due 12.11 semoga dipermudahkn sgala urusan kita nant

sbb bnyk berjalan kot. sy tak bnyk berjalan tp exercise guna gym ball je takde bengkak kaki

saya pun dh 39week 3 day x taw la ikut due ke tak tp kaki sy x bengkak still activ berjaln lagi

sama lah mama..saya kaki,dan tapak tangan sekaligus..skrg pun kndgan sya 39week 3days..😅

Nurafiqah ntah yunk,, sy ikut dkat app Asian parent ni tapi dkat doc ckp sy dua 21/9 hehe

byk bjalam or begerak ke. lps sy, kurang bjln kaki sy elok surut bengkak kmbali normal

skrg 39w 1dys...kaki dh bngkak teruk..tp perut mngeras sja...due lg 5hri..