Dengan keadaan semasa, mana satu kaedah pembelajaran yang lebih memudahkan dan efektif?
Voice your Opinion
Secara atas talian
Dirakam dan siarkan pada TV
Dimuat naik dalam media sosial
Dimuat naik dalam aplikasi

1384 respon

10 Balas

tv lagi praktikal sbb kebanyakan rumah ada tv & lagi mudah fokus.. atas talian utk hantar homework mungkin relevan, kalau utk pembelajaran mungkin susah sikit pelajar nak fokus sebab diorang boleh bukak benda lain selain pembelajaran tu.. x semua ibubapa/penjaga boleh teman sekali sepanjang hari

kalau online susah bdk nk fokus bgs d muat naik dlm fb spya senang blh ulang2 tgok

Atas talian #TAPsupermoms #TAPactiveusers

#TAPactiveusers #TAPSupermoms

2nd choice

tv kot

tv

TV

tv

Tv