Doktor

Kadang2 terasa macam doktor pulak join app ni. Doktor in real dah jadi no.2..benda2 yg serious masih lagi amek ringan. Why not kalau terus refer klinik. Kalau tak kesian diri sendiri, kesian lah dekat kandungan tu.. bleeding ke, +ve ke -ve ke blh terus p klinik, takperlu tanya kawan2 dlm ni sbb pengalaman setiap org berbeza2 jadi, nak lebih yakin n details p klinik jumpa misi n doc. Kan lebih mudah. Asyik dok ulang2 tanya benda yg sama ja. Aduhh

1 Balas

Sy agak sokong statement awk. Rase annoyed pulak kadang tnye soalan yg agak stupid even boleh guna common sense je. Even sy yg memang specialized nurse bahagian baby ni pun bile tgk komen2 yg diberi nk tergelak pn ade, geram pn ade..

5y ago

Tulah. Dengan public yg ada laki tak malu pulak nak tanya.hmm