Keputihan

Hai mommies, nak tanya.. Kalau kita ada byk keputihan berbau n berwarna biasanya disebabkan jangkitan kan.. Skrg sy berada di kampung, jadi klinik yg terdekat hanyalah klinik desa yg ada nurse shj.. Adakah ujian keputihan perlu dilakukan oleh doktor juga? Mungkin mommies ade pengalaman ni..

2 Balas

tak pasti, tapi dulu keputihan saya pun byk berbau dan berwarna. sy amalkan makan yogurt, tapi yg tidak berperisa. memang kurang keputihan saya dan tak berbau atau berwarna dah, sis boleh cuba 😁

4y ago

Thanks sharing ya.. ☺️

kalau berbau dan bertukar warna kena refer doc.