Hcg Rendah

Nak tanya.. Ada x mommy2 kat sini yg pernah test strip n upt casette asyik - ve.. Walaupun test setiap hari selama 3 bulan.. Pergi klinik ambik urine pn - ve.. Scan biasa x nampak.. So doktor cakap xde.. Tup2 tahu2 gugur.. Besar tapak tangan.. Dah 2 kali jadi macam ni.. Sape ada pengalaman macam ni ye? Blh share x macam mne nk bg hcg tu tinggi mase pregnant.. Atau ada cara lain utk detect betul2 mengandung.. #ttc #neverhavebabybefore

3 Balas

Apa yg besar tapak tangan tu? Doktor yg confirmkan gugur ke? Paling tepat untuk test pregnant kena buat blood test

4y ago

Confirm uri?? Atau darah beku je? Tak pergi klinik?

kalau ambil darah pun sama ke?

4y ago

Setakat ni x pernah ambik darah lg.. Sbb doktor cakap test urine - ve kan.. So die x bt la test darah..

Myb drh beku sis bkn ggur..