hak single mom

Kadang2 sy takk faham dgn misi dekatt klinik ...ada sesetengah misi suka padangg serongg terhadap single mom..cuba lahh faham .... Setiap manusia takk pernahh salahh membuatt kesilapan ..so takk perlu lahh m'hukum single mom mcm kita owgg nie .. Takk perlu lahh cakap yg bukan2... Sekurang2 nyerr kita owgg dh jalan kan tnggjwb kita owgg sbgaii ibu ... Untukk buatt buku pink ... Itu dh terbukti yg kita owgg nakk jaga bby tuhh .. So plesss lahh misi2 sekian .. Tlongg lahh support single mom mcm kita owgg nie .. Kadang2 dgn kata2 keji anda semua .. Membuatkan single mom mcm kita owg semua lagi stresssss .. Takk semua misi mulut biadap,ada jee yg bg smngat ..thankz . ... Pikir sikit .. Awak semua ada anak ... So behave dgn kata2 ...sekian ..just luahkan apa yg single mom rasa ...

8 Balas

Bykkn bersabar sis,biasa lah manusia,perangai2 semacam inilah yg akn buat sis mkin kuat dn matang,untuk apa di fikirkn pandangan mereka,sedangkan mereka juga sama seperti kita manusia biasa,yang tidak pernah lari dari buat kesilapan,siapalah mereka dan kita untuk menghukum sesama sendiri,hanya Allah selayaknya..tak apa sis,x perlu layan dan balas perbuatan mereka,Allah kn ada..balasan Dia lg setimpal..keep strong ya sis,moga Allah sentiasa memudahkn urusan dan pengorbanan mu..aamiin

Sabar la dear...lumrah kehidupan..name pn mnusia xlepas dr kekhilafan..nurse & doc pn manusia..mgkin Allah menguji keimanan mereka melalui kes2 single mom..cume kite sbg mnusia kne byk muhasabah diri..hidup umpama roda berpusing..berdoa la moga kite ditemukan dgn org2 yg baik akhlak & peribadi nye..yg lepas biarkan la lepas..buka buku bru..mlut org kite xmampu tutup..moga awk trus kuat & tabah dear..

Btul tu, prnh jg jd single mom sblm kawin blk.. Mmg org keliling pndang smacam lbh2 kt tmpt krja.. Lps jd single mom slalu down n xda kyakinan nk brgaul dgn org, jd pendiam n suka duduk jer kat rumah.. Sabar ya sis, smoga pahala buat sis..

yaa....tapi syukurlah nurse dengan doktor saya tak bermulut keji macam tu....diaorang selalu bagi semangat dekat saya...sebab saya pernah putus asa nak teruskan hidup....

Sabar sis,yg bkn single mom pun diaorang boleh cakap itu ini.. x semua cuma ada dikalangan klinik yg kecik dan misi x banyak,yg tu memang suka nk sakitkan hati..

Yup btul tu.. tp alhamdulillah masih ade jugak yang baik hati beri kita kata ii smngattt 😇 x smua nurse mulut puaka 🤣

Just sabar sis..mmg mcm tu misi kk...setiap Kali nak ke kk rasa moody je sy...malas nk prg..mcm mcm nati... hmmm..sabar je😊

Sy doakan urusan mommy & baby dpermudahkan.. inshaAllah..