hak single mom

Kadang2 sy takk faham dgn misi dekatt klinik ...ada sesetengah misi suka padangg serongg terhadap single mom..cuba lahh faham .... Setiap manusia takk pernahh salahh membuatt kesilapan ..so takk perlu lahh m'hukum single mom mcm kita owgg nie .. Takk perlu lahh cakap yg bukan2... Sekurang2 nyerr kita owgg dh jalan kan tnggjwb kita owgg sbgaii ibu ... Untukk buatt buku pink ... Itu dh terbukti yg kita owgg nakk jaga bby tuhh .. So plesss lahh misi2 sekian .. Tlongg lahh support single mom mcm kita owgg nie .. Kadang2 dgn kata2 keji anda semua .. Membuatkan single mom mcm kita owg semua lagi stresssss .. Takk semua misi mulut biadap,ada jee yg bg smngat ..thankz . ... Pikir sikit .. Awak semua ada anak ... So behave dgn kata2 ...sekian ..just luahkan apa yg single mom rasa ...

8 Balas

Just sabar sis..mmg mcm tu misi kk...setiap Kali nak ke kk rasa moody je sy...malas nk prg..mcm mcm nati... hmmm..sabar je😊