Single Mom And Tgh Pregnant ?

Mommies.. sy sllu dgr org ckp nnti dh hujung2 bulan nk berslin tu sllu bersme dgn Suami untk pembukaan jalan snng brslin.. tp mcm sy Single mom mcm mne ye? Rsau jgk ni.. first baby and suami tkde.. kami dh buat hluan msing2.. so, wht should i do? Im 25w 1d prgnnt.. smkin hri smkin gelisah hti ni.. ad cara lain ke?

7 Balas

Harus smngat sis, imagine upcoming wonderful moment dgn bakal lahir tu, instead of being worry enjoy this precious moment, collect and save it, do ur exercise... Dan bnyak lagi bnda bole buat... Be happy and excited to meet ur lil one... Goodluck..

5y ago

insyaallah.. im always enjoyed with this moment bcs its my first prgnnt moments.. im so happy, excited and etc.. but, sometimes, trfkr jgkkn.. dlm fasa mngndg pon sorg2..and mse nk brslin pon sorg2.. rsau nnti jd panic yg sgt over.. cause sy jnis yg mmg kelam kabut.. bile nk msk trimester 3 ni lagi laa.. Allah sje yg thu..tp alhamdulillah stkt ni sy dh cbe exercise untk prgnnt .. so far smue okay..

Xsemestinye Sis.. Sye pregnant anak kedua langsung xbrnafsu Dgn suami.. Dh nk brsalin Bnyak kn brjln buat Senaman ringan.. Insyaallah cepat lh bukak Jln tu

5y ago

Trma ksih sis. Lega bile dgr ☺️ dhlh mkin dkt dgn due.. rse mkin nervous..ank prtme plk

Boleh belajar urutan perineum, utk memudahkan proses bersalin secara normal. Boleh tgk kat youtube urutan mula kandungan 8@9 bulan.

x semestinya kena bersama dgn suami sis.. byk cara lain u tgk permudahkan bersalin insyaAllah..

5y ago

Stakat ni mmg mcm2 dh sy buat.. cme nk nyedapkan hti sndri..yla sbb sndri je nntikn.. rsau jgk..trma ksih sis☺️

Buat senaman , banyakkan berjalan , duduk bercangkung , mcm mcm boleh .. Janji tak memudaratkan sis 😌

5y ago

Mmg tu yg sy sllu buat.. mmg jnis sy pon xleh dok diam.. tula kdg tu fkr2 la jgkkn..ni mntk pnyedap hti je ni 😂

Sama mcm sy .. Single mom jgk .. Kdang2 x kuat .. Sis boleh contact sy .. 0199884372 .. Blh kite knl2

5y ago

Oky sy.. contct awk jpgi

Tu cuma cdgn sis, byk lg cara utk bantu cptkn bukaan..😊

5y ago

tak nk yg mngarut...sis minum air zam2, niat apa yang patut...in sha allah, dipermudahkan