KERAP MUNTAH

Hai mommies. Saya sekarang pregnant 4months lebih dah. Tapi kadang2 pening kepala tu datang tak tentu masa. Kadang selepas 2minggu, pening datang semula sampai rasa nak pecah kepala. Kadang saya fikir positif, maybe anak dalam perut nak membesar. Jadi proses pembesaran tu mmbuatkan saya pening kepada + muntah teruk. Tapi betul ke apa yang saya fikir? Atau mommies ada kata2 lain? 😞

3 Balas

alahan tuh. saya dulu jadi teruk time first trim, masuk 2nd trim on off. 3rd trim baru okay.

Kalau risau n taktahan sgt boleh jumpe doctor.. mintk saranan n advice doctor ya..

Jumpa dr mintak ubat