klinik ibu dan anak..

kadang rasa malas nak pergi sb penat je nak ckp balik2 kat nurse yg sebenarnya da tau yg sy ni mmg singlemom asyik balik2 tanya pasal perancang lps da ckp x buat sbb dah x brhubungan lg, boleh di tnya lg mmg tdk brcontact lg ke? klu bg korg perlu ke tnya lg mcm tu klu dah tau jawapan😅 dari start lps bersalin cek kuning anak nurse tu mmg dah tau pun tpi saja buat2 x tau balik2 nak tny like mcm nak tau hal sy😅 ada dua org nurse tu mcm tu.. kdg rsa nak pgi sna pn mlss.. sb rasa trgnggu tpi nak buat apela kn .. sy just saja nak meluah 🥲 kdg rasa x selesa sb mcm nak korek crta sy je pdhal da tau jwapan .. klu nk swasta pun hmm fhm2 la ssh😓.. sy just nk kongsi critaa ..

13 Balas

nurse kk ni mmg teruk sikit. makikan je sekali sis biar dia diam🤣

4mo ago

susah jugak kn sis🤣tp nak buat mcm mna .. sbr jela pilihan sndri juga nk truskn kt kk🤣

nurse tny sbb tu mmg kerja dyorg

klinik mana tu