Assalamualaikum and Hi Mummy² and Mummy to be. Saya nak tanya. Normal ke rasa malas sgt² bila pregnant ni?

Kadang nak buat kerja² rumah tapi terasa liat sgt. Tp stress bila tengok barang tak berkemas dan rasa emosi bila tak mampu nak buat. -1st pregnancy-

2 Balas

Sy 1st trimester mmg rasa malas. Sebab x larat asyik layan alahan. 3 bln x bole mkn nasi.masuk 4 bln suka masuk dapur memasak/kemas rumah.Sampai skrg da masuk 9 bln still aktif.

Yup normal