Adakah anda menjual barangan secara di atas talian (online)?
Voice your Opinion
Ya, (komen jenis barangan jualan & no telefon anda)
Tidak

1909 respon

163 Balas

yes im selling SUPERCUBE. Minuman berkhasiat tanpa gula putih dan tanpa kaffein..Supercube adalah kombinasi molasses ( sirap tebu yg direneh lame smpi pekat) dgn herba. Ade 6 perisa - *Red Dates & Goji Berry* (sesuai utk ibu mengandung dan yg menyusu) - *Ginger & Lavender* ( untuk buang angin dan melancarkan sistem pencernaan) - *Osmanthus & Roses* ( untuk mendapatkan tidur berkualiti, anxiety, pening kepala dan lebih fokus) Promo bulan Oktober : beli 2 kotak Supercube free mug edisi makanan Malaysia..bestnye Berminat nak cuba bole contact sye http://wa.me/+60177113578

Assalamualaikum, maaf ggu smg dprmudhkn urusan kita semua😁 Bila anak membesar, tak perasan baju anak dah mengecil, ehh betul ke baju mengecil?🤭 Haa ajom la shopping baju anak, nak bagi harga LELONG jer ni🥳 Ada macam2 bju playset, pyjamas, branded mall n sbg. Blh tengok baju di tele https://t.me/Nisza_Closet Atau wasap terus pun blh😊 http://www.wasap.my/60199118133/lelongbajubudak

PELBAGAI BARANGAN PRINTING 👉Dari saiz kecik, sampai la yg saiz besar 👉Nak buat gift majlis dll 👉Nak buat label tudung, pakaian 👉pelbagai keychain, lazer, printpon ada 👉Produk lazer pendant, Word signage, roadtex cover 👉Tempoh siap ikut jenis produk yg uallz order #KamidariBandarjengkaPahang. ARTFEVERSTUDIO Berminat Jangan malu segan.Jom wassup Sue www.wasap.my/601129072314

Jom singgah di group whatsapp sy "Koleksi Pakaian Wanita Murah".Pelbagai koleksi pakaian wanita yg cantik, telekung pun ada. Anda akan berpuas hati lagi-lagi murah dan cantik. SENTIASA ADA *Promo-promo yang hebat* Harga mampu milik BERBALOI SGTTT👍👍-------------------------------------------- Menarik untuk anda join dengan tekan link ni https://chat.whatsapp.com/IhnM8d1tLYj2wg2bLgxg42

MAMASAB CAKES PROMO COMBO BLACKROSE 2-3 FEB‼️ Gabungan Red velvet yang lembut dihiasi nutella drizzle dan cream cheese yg sejuk dan gebu DFCC No Cheese , sepenuhnya choc dari atas hingga bawah , dengan caramel drizzle disebalik topping choc ganache yang tebal. Harga asal RM40 , Tapi untuk yuols, kita kasi RM35 sahaja! www.wasap.my/6011339478490/nakBR

Hai *RIZKA LOVERS* sis agent sah (a262 eiya)kasut by rizka Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian pantas boleh tekan link wasap ni ye ..😍 www.wasap.my/60196639689/eiyarizka #RIZKA #bukansekadarcantiktapiselesaa 📌Open dropship seluruh Malaysia 🤗 #DropshipAreWelcome #RizkaMuar #RizkaTeam eiya bravo #Bukan sekadar cantik tapi juga selesa

Hai Assalamualaikum 😊saya Lyfa Agent Buku Pendidikan Wasaedu dari Johor . Nak anak kuasai kemahiran 3M , Jom saya bantu 😊 untuk info lebih detail boleh Whatsapp 📲https://Wasap.my/601130980571/nakorderbuku Link kedai 📲https://wasa4u.com/shop/006936 📦Pengeposan seluruh Malaysia

Saya menjual cookies seperti Dark Choc cookies, Choc Chip cookies, Red Valvet cookies, Cornflakes Cranberry cookies & Florentine cookies. Saya juga menjual Sambal Goreng Kentang & Doritotos Tortila Chip Boleh hubungi saya di 018 3875 968 untuk membeli ❤️ #TAPsupermom #TAPACTIVEUSER

Saya menjual produk korea ( Cuckoo) yang terdiri daripada penapis air, penapis udara, periuk multicooker, dapur memasak inductrio, tilam, dan juga service² seperti wonderclean, service cuci aircond, service cuci mesin basuh. No telefon sy : 0192401707 www.wasap.my/61092401707

Saya ada jual contact lens & educational books untuk anak² bermula umur 1 tahun 😉 Boleh visit ig dan page fb ohbunga__ (contact lens) dan hello.mylovelykids (education book) atau boleh whatsapp saya www.wasap.my/0197615821 . semoga ada rezeki saya 💕 terima kasih