Apakah juadah wajib anda di pagi raya? Kongsikan!
Voice your Opinion
Mestilah ketupat dan rendang!
Lain-lain (sila nyatakan)

3718 respon

61 Balas

nasi impit kuah kacang..xpnh miss my mom buat..y uniknye kuah kacang my mom..y jrang jmp kt mne2 rumah time raya...adalah pbezaan rasa...coz kuah kcang my mom...letak ayam....so deliCious....yummy...

Burasak ikan parang asam pedas sambal udang n daging msk kicap.. perghh sdpnya.. tahun nie xdpt mkn mskn air tgn mak.. cuma dpt dging msk kicp. Kbtuln mak pos melalui pkcik.. tkot kmpunan plk..

Sayur Goreng, ketupat, kdg burasak.. tp tahunnni tak bole rentas negeri x dapat burasak

Lemang..daging masak rendang hitam manis..ayam masak merah itik pak lo..kelupis..

Lontong / Kuah Kacang / Kuah Lodeh / Ayam Masak Merah / Rendang Daging + Limpa

lontong, ketupat, kuah kacang, rendang kelagi. resepi family turun temurun!

laksa srwk,kek lapis,ketupat pulut ,kari ayam,dging msak hitam buah kurma

kuah kacang,laksa atau mee kari dan nsi impit dan kuih tiram

Nasi tomato, lemang, rendang, sate (tak makan ketupat) hehehe

Satay, kuah kacang, lemang, ketupat palas, rendang, kari ayam