Dekat mana jumpa suami dulu?

Jom tengah hari ni kita bersantai sikit🤭 Jika bayi anda diberi nama bersempena dengan tempat anda jumpa ayahnya, agak-agak apa ya nama itu?🤔😆 Min 'an-nur' sebab berjumpa di masjid ecececeh😝

Dekat mana jumpa suami dulu?
74 Balas

Al Malik Faizal - - >nama Hall di pusat asasi uia pj. Budak2 uia mesti tahu dewan ni "Al Malik Faizal Hall" (AMF) 😂🤭 Dulu2 ternampak, takde perasaan langsung pun. Jiwa suci murni lagi 😂. Fikir nak belajar je, tak fikir benda lain.

dekat tempat belajar tp masa tu musuh😅 xpernah nak sekepala tp bila kita dah dpt kerja last day kat kelas dia dtg mintak no telefon xsangka dia minat dlm diam...Bercinta jarak jauh & kawin pun PJJ dpt anak sorg baru dpt duduk sama2..

first berkenan . time saya lalu depan uma dia . time tu tak kenal pun . dia berkenan pulak . haha thu thu dapat nombo . tahu tahu kawin 😂 hahaha

jumpa masa perjumpaan Persatuan silat kt Universiti. dari mula kenal, memang selalu bergaduh. lepastu tak tahu kenapa, jadi suka. hahahaha. kahwin dah

4y ago

nama anak mungkin anjung nautika.

Wisma yakin... Translate arab = Wayusma bialtaakid. Siti Nur Wayusma Bialtaakid. 🤣🤣

1st time chat dekat wechat 😅,muhammad wechat lh kot..sbb scan skrg baby boy 🤣

lavender.. msti nama dia nur lavender kut..bhahaa😂😂😂✌ #tapxbisou

Balai polis. Sebab jumpa dengan ayahnya time kawad kadet polis sekolah 😂

APM Automotive Holding..hahaha masa tu I buat practical kat sana😁

Taman tema icity.. time buat part time😂😂 nk bg nama ape agaknye😆

4y ago

bagi siti haha