Waktu baby anda aktif

Jom share waktu bila baby korang aktif? Baby sya aktif bla petang bawa ke mlm

59 Balas

sy rasa mcm baby sy aktif 24jam haha.ada kdg2 je xrasa dia kick..slalu dia akn snyp kjp dlm tgh hari smpai lps asar,then dia akn aktif smpai ke tgh mlm..sy bngun pg pon dia aktif jgk..tp xthu la sbb skrg bru 24w kan..maybe dia kecik lg,so byk ruang lg nk gerak dlm perut..

5y ago

oo..insyaAllah baby ok tu sis..asalkan dia gerak,sy pon kdg2 klau baby xgerak dlm masa yg lama risau jgk..