Waktu baby anda aktif

Jom share waktu bila baby korang aktif? Baby sya aktif bla petang bawa ke mlm

59 Balas

Malam dengan awal pagi.. 😁 Sampai nk kira gerakan, kte plak kne kejut dia mnta bangun xcukup lgi kiraan

5y ago

Biasanya 7bulan ke atas, sy hr tu 30mggu baru kira

Pling aktif jam 5am.. rs mcm nk tercabut perut.. bila time dekat nak kira kick pkul 9am, trus senyap je..

3y ago

sy bangun tidur jerr mmg baby ikut gerak.. aktif.. kdg2 tendangan dah 10 kali dlm kol 11@12am... time scan pun dia asyik gerak2 ssh doktor nak tengok dia punya jantina sbb aktif sangat.. time tidur mlm bru dia berhenti bergerak... mungkin dia tahu masa kita tidur kot.. 😄

Siang2 awal pagi hingga ke ptg, time tdr pun ikt tdr. Hopefully mcm ni sampai bersalin.

5y ago

Kalau sy. 22 weeks juga. Pagi2 ikt mumy bgn, mlm ikt mumy tdr. ❤❤

Ptg smpai ke mlm, pastu sambung sampai ke pagi.. Kadang tido malam mmg susah sikit sbb geli hehe.

Tak tentu jugak. Kekadang pagi2 dah bergolek dlm perut. Kekadang tgh hari baru dia bangun haha

ikot dan dia. kalau lapar paling aktif la. ataupun time mummy dia bru nak lelapkan mata 🤣

ikut suka dia . nseb siang ckup 10 gerak kan. sbb kdg siang aktif .kdg mlm yg aktif.

Pagi ke tghari mild movement, masuk petang ke malam main pondok² agaknye 😂😂

samaa baby aktif petg ke mlm ohh rindunyee rasa baby kicking 🤭 ..

Sama laa petang hingga ke malam 🤗 semoga bby kita semua sihat² ..