Waktu baby anda aktif

Jom share waktu bila baby korang aktif? Baby sya aktif bla petang bawa ke mlm

59 Balas

baby active malam. siang2 waktu nak kne kira pergerakan baby punya la payah.. nak cukupkan 10 gerakan kne tggu sampai kul 6ptg... gerak2 halus mcm perut lapar je. malam bukan main berpusing2 dia dalam perut

3y ago

Samalah Dengan Sayaaa .. Alahaii Payah Betul Nak Kira Tendangan Dye Waktu Siang .. Kalau Dah Start Kul 7 Sampai Ke Tengah Malam , Aktif Kemain .. Saje Jer Tanak Bagi Mummy Rehat ...uhuhukkk