hi mommy leh tau ape nama anak mommy or cadangan nama anak?

Jom share nama anak ngan maksud dia sekali hehehe x kesah la boy or girl.. mana tau ada nama mommy share ilham pada mommy lain

1 Balas

Ank2 sy gbungan name sy n suami, nama sy bermula huruf A n suami Huruf S jdi ank girl akan jd A S & ank boy S A.. 1st Anis Shakirah (yang mesra, yg bersyukur) 2nd Shakir Atiq (yg bersyukur, kaabah) 3rd Awa Shahindah (malaikat malam, yg warak) 4th (bakal lahir) Shahin Aryan (nisbah, kekuatan penuh)

5y ago

Haah btol2.. sbb kami memang excited nk anak..