jom share nama ank girl mommy

Sy tngh fikir nk cari nma bby dpn mula nur or Nurul belakang nk tmbh 2 nama ingt nk mula huruf M 1 lg x kisah

18 Balas

1-nurul irdina saffiyah 2-nurul imanina(ank syurga) 3-(bakal gegurl jgk)😊. .InsyaALLAH 18/3 Nk ltk dpn nurul jgk. .tp msih tcri2 nme yg sesuai dgn mksd. .heheh. .

Nur Ayra Mikayla nama baby girl saya Medina Marsha Mariam Mardihah Mardiah Melisa Melati

Nur Zara Batrisya Hehe. Tp sis dikurniakan baby boy so nama baby girl simpan dulu la 😂

Sy suke name nur muskaan almas Nur cahaya Muskaan tersenyum Almas berlian

Nurul Kaisara Mardiyah = Cahaya permaisuri yang di redahi Allah

Nur madihah Nur cahaya Madihah kepujian

Nur Rabiatul Adawiyah 1 bulan 5 hari....

Noor Areena Syakirah 3bulan 17hari

Khalisha Zahra Khalisha Zhalika

Ank saya hannani mikayla.. Hehe