Nama

Jom share nama anak anda? Manatau boleh jd inspirasi dlm misi mencari nama hihi ??

Nama
551 Balas

Puteri Damia Imanina(5thn) Puteri Raissa Mikayla(2thn) Coming baby no3-april2020 cari nama siap2👇 Kalau boy-Ammar asyraf Kalau girl-Puteri Auni Ariana🙂🙂

Boy: Muhammad Uwais (nama sahabat nabi) Girl: Nur Ayla (bermaksud Cahaya Bulan) Maaf tak suka nama bayi yg berbelit2 kesian baby tu nama susah nak eja dan sebut

1)muhammad khairul azam 2)muhammad khairu aiman 3)??? so klo perempuan nk nma Nur Aira Athirah tp klo boy muhammad khairul asyraf.. doakn sy dpt bby GIRL..

Nama anak. .dayang nur sherine shafiqah . Nur shazziana shafiyyah . Mohammad shazzwan sha . Mohammad shyamil shammuddin In coming girl tengah mencari nama😁

Baru dpt baby first. Nama dia Kayyisa Hanin , sebab lahir hari KHamis.. sy ikutkan huruf dpn tu,senang ingt.. Anak kdua blum tau gender n nama dia apa.. ☺

ank 1 : muhammad qhaleeq muslim ank 2 : nur samia daniya ank 3 : mahu cari m.q.m jgak kalo lelaki ... kalo perempuan n.s.d jugak.. pening kepala crik nie

5y ago

muhammad qhairil muzammil nur syaida daniya

1)Ammar Danish 2)Zuhaifa 3)Astrinshia 4)Azfa Danish 5)Arfa Danish 6) Coming soon...end of 2021🤗 Belum ready nama..suka buat nama last minit.

Adam Mustaqim Abid Mursyaffa Anas Muyassar Afif Muazzam Afiq Muayyad Aisy Muhaimin Aiman Mursyid

5y ago

Allah seronoknya sis bodyguard ramai 😍

1st : Muhammad Iqram , 9 tahun 2nd: Muhammad Annas , 6 tahun 3rd : Muhammad Azeem , 3 tahun 4rd : Muhammad Qasyah , coming soon April 2020

Siti Nurjannah.. Byk sgt nama dlm list..xtau nk ltak nama ape.. Sbb fikir nk anak perempuan je.. Nama laki xcri pn.. Last2 Siti Nurjannah..

5y ago

Hehe.. Sama pulak