Hari ni 15w dah.sape sama????🥳

Jom share keadaan mummy sekarang??? 😃💞💗💖

8 Balas

Saya pun 15 weeks. Perut pun mcm buncit baru lepas makan je😆. Tp alhamdulillah kalau ikut scan, size baby mmg on track follow as per week

1y ago

X de la seminggu skali. Dalam 2 minggu skali. Sbb saya ada problem sikit rahim saya.

nak tanya, korang 15w ada lapar sgt2 tak? sy lapar takleh tahan. kdg2 tu lepas makan tetiba berangin balik lapar…

1y ago

Ya sama, berat pun dah naik bnyk

Sama 😍🥰 next week scan. Tak sabar ☺️😇 semoga kandungan kita semua sihat dan baik2.

smaaa!! isnin ni checkup kk utk 16w. tak sabar nak scan 😍

Sayaaa harini 15w.. baru ok dari alahan, still ada sikit2..

1y ago

alahai comell 💖

saya pun 15w.. tp lama tak tgk baby, rinduuu 🥹

Sayaaa 🎊🎊

sama☺️