jom share...

Jom share anak mummy semua mnum susu formula ape??? Kalau sye mula2 bagi anak mnum susu lactogen pastu baby cirit birit.. Tukar pulak dgn susu S26

11 Balas

Tidak ok ke susu lactogen?. Kalau sis bagi anak sis mnyusu lactogen brpa kali anak sis berak?. Sbb saya mcm nk tukar dupro to lactogen

4y ago

Sama la. Baby sy 4 hari baru berak minum susu lactogen. Tapi ada kentut. Takde meragam sakit perut or perut keras. Tgh dlm dilema nk tukar susu atau tak.

mula2 bagi s26,nan pro,dutch baby,lactogen,dumex. tp ,swkarang kekal dutch baby

Semua anak2 sy mnum s26 yg kotak tu. Bukan gold. Alhamdulillah serasi

Mula2 bg s26 gold tp xnk berak..skrg dumex mamex...

Anak saya semua brand ok x de mslh

similac free lactose.

novalac Ar

Dutchbaby

Dupro soy