susu formula untuk newborn

mula2 bagi susu dutch baby tapi anak cirit birit .. lepastu tukar s26 berak mmg okay tapi anak macam berkahak .. boleh suggest tak brand ape yang okay sebab byk sgt brand sy jd confuse dalah saya firstmom ..

1 Balas

susu kne ikut perut anak awk sis. beli je yg mne2 dkt kedai tu dulu. beli pek kecik. try bagi dulu. selagi awk x jumpa mana yg sesuai selagi tu awk kne tukar2 susu. sbb kalau awk tye, kt sni, ramai je baby yg sesuai susu s26 tu. and if sesuai utk bby lain x semestinya sesuai dgn baby awk. so awk mmg kena trial and error sendiri sampai jumpa yg sesuai dgn ank awk. beli 2 3 brand dulu pek kecik. atleast kalau x sesuai jugak xde lah membazir sgt susu tu kalau beli pek kecik.

12mo ago

baiklah sis ... terima kasih