Berak mcm ni dkatakan cirit birit atau normal?

Bru 3 hari ni tukar susu kpd lactogen,, dri lahir mnum susu dutch baby tp bby berkahak, kembung.. Tukar lactogen berak dia jdi hijau mcm ni... Normal ke mmy smua??blh share pnglman korang x

Berak mcm ni dkatakan cirit birit atau normal?
2 Balas

Normal, anak saya pun minum susu lactogen. Mmg berak dia warna mcm tuh. Anak saya baru sebulan lebih. Mula2 saya pun ragu2 juga tapi bila tanya doc, doc ckp normal sbb guna susu FM.

11mo ago

Kdg2 sehari sekali, ada juga 2 @ 3kali. Kalau tak berak mungkin sembelit sbb susu tak sesuai. Ada bg susu badan?

kuning - hijau - coklat semua normal. kandungan iron dalam susu fm dan juga kahak dlm bdn baby yg buatkan poo bertekstur macam ni. utk stoll poo bby, boleh search dlm google