Sambung sketsa di bawah!😱

Jom sambung. Apa agaknya si isteri itu ingin katakan pada pasangan dia ya🤔 Pada saat-saat genting macam tu kan aduhhhh😰

Sambung sketsa di bawah!😱
26 Balas

Jika sy..sy ckp..sakit ya allah..tp pngalman hsbnd teman masuk LR msa ank sulong je..pastu dr ank no 2 ke 6..brsalin tnpa hsbnd..coz hsbnd jg ank2 lain..huhu

😨😫"cakap pandai!!!;!...abg le meh teran, lepas ni abg mngandung plak..." hahahahahhahaha...😁😂😂😂🤣🤣🤣

husband masuk jer tp dia kaku kt sebelah. hahahaha. bidan hspital jer bising. pengalaman pertama 🥰

jngn banyak tanya lahh,habis katil d hospital hmpir patah mematahhh...sakit yg tdak blh d ungkapkan

ni abg punya pasal la ni🤣🤣🤣

"tengoklah pengorbanan saya utk melahirkan ank kta"🥺

lepas ni dah la ye bang....tak nak beranak lagi😂😂

sy sakit kat lain..awak urut kat lain..🤣🤣🤣

Bila nak keluar baby niii tak larat nak teran 🤭

sakit bang..lain kali abg lagi beranak😂😂😂