Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI : 1-BABABAA 2-BUKU 3-BAYI 4-ROMPERS 5-COMEL 6-LULLABIES BAYI ibu dan papa bakal lahir , tak sabar nak tunggu mesti COMEL kalau dapat pakai ROMPERS dari brand BABABAA nie kan . Bila dah lahir , ibu akan bacakan BUKU dan nyanyikan lagu LULLABIES untuk anak ibu . Semoga ada rezeki untuk baby yang bakal lahir 🥰❤️

Perkataan tersembunyi 1. Rompers 2. Buku 3. Comel 4. Bababaa 5. Lullabies 6. Nap Mama berdoa semoga ada rezeki anak- anak menang dan dapat memakai ROMPERS COMEL terbaik dari BABABAA. Anak-anak dapat mendengar lagu yang menghiburkan dari LULLABIES sampai NAP dengan lena dan dapat membaca BUKU cerita yang menarik. Aamiin In syaa Allah❤️

6 perkataan yang tersembunyi : 1.BAYI 2.ROMPERS 3.BABA BAA 4.BUKU 5.LULLABIES 6.COMEL Eusoff Fayyadh BAYI mama dan papa yg pertama. Mama selalu pakaikan ROMPERS yg comel2 dan selesa dari BABA BAA. Setiap malam mama wajib bacakan BUKU dan papa pulak akan menyanyikan LULLABIES untuk si COMEL mama papa ni. Rindu waktu kecil si manja❤️

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI : 1. BABA BAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. BUKU 5. COMEL 6. BAYI Setiap Malam BAYI COMEL ibu pakaikan ROMPERS yg sangat selesa n comel, setelah itu ibu bacakan BUKU English Rhymes & LULLABIES semua daripada BABA BAA, so bayi comel ibu pun selalu boleh tido sepanjang malam dengan selesa. Sangat Recommended.

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI 1.Rompers 2.baba baa 3.buku, 4.lullabies 5.baca 6.bayi 7.comel 8.nap 9.Big 10.Lab SI BAYI COMEL memakai ROMPERS, dibacakan BUKU daripada BABABAA sebagai LULLABIES untuk waktu tidur... semoga ada rezeki Adam anak 🤱sayà ... semoga BABABAA dimurahkan urusan Dan dimurahkan rezeki selalu 🤲🏻...

1.Bababaa 2.Romper 3.Buku 4.comel 5.lullabies 6.bayi Buat bayi🤰🤱 ibu yg bkal lahir nnt dpt merasa mmakai rompers dari bababaa agar nmpk comel👶 dan ibu 🤰dpt baca buku 📖stiap mlm 🌛serta dengarkn lagu🎶🎵🎤 lullabies agar tidurmu 💤💤💤lena dibuai mimpi 🌌🎠🌠 yg indah.. #😘Tap&Bababaa

1. Bababaa 2. Rompers 3. Bayi 4. Comel 5. Buku 6. Lullabies BABABAA merupakan ROMPERS pertama yang saya belikan pada BAYI COMEL saya dan BUKU eng LULLABIES menjadi rutin saya membaca kepadanya menjadikan anak saya lebih memahami bahasa dan lebih cepat bercakap. Terima kasih bababaa. Semoga Haura Adeliya ada rezeki Aminn2

6 perkataan yang tersembunyi 1. ROMPERS 2. BAYI 3. BABA BA 4. COMEL 5. BUKU 6.LULLABIES 🫰 saya suka baju ROMPERS BAYI ini ,keluaran dri produk BABA BA kerana COMEL sangat . nanti boleh dapat kan BUKU cerita LULLABIES untuk saya membaca . okayy 🫰 🔥semoga ada rezki buat baby 1 months saya ♥️

1. BABABAA 2. BUKU 3. LULLABIES 4. ROMPERS 5. COMEL 6. BACA bayi COMEL mama telah memakai ROMPERS cantik selepas mandi. mama memBACAkan BUKU sajak daripada BABA BAA dan membuka lagu LULLABIES untuk bayi mama agar dapat tidur lena sepanjang malam. semoga ada rezeki untuk penghuni pertama rahim saya❤️✨

6 Perkataan yang tersembunyi : 1. Bababaa 2. Lullabies 3. Rompers 4. Buku 5. Bayi 6. Comel 7. Nap Bayi mumy dan dady mesti comel bila dapat pakai rompers daripada Bababaa.. Then anak mumy mesti nap dengan lena bila mumy bacakan buku dan nyanyikan lullabies ka.. Semoga ada rezeki untuk anak mumy.. Amin2..