Pengalaman Anda :)

Jom kongsi pengalaman anda berapa lama di dewan bersalin.

Pengalaman Anda :)
202 Balas

Sy 7 jam duk lr... Sebelom masuk bilik pembedahan 4 jam.. Sbb sy sczer..

Alhamdulilah sy xlme nk mnungu baby kluar.. Stgah jam Jew baby dh kluar

Jam7.25 mlm mula sakit contraction.jam12.10pagi baby lahir normal☺️

Setengah jam saja..alhamdulillah besalin no.4 allah s.w.t permudahkan

Tk smpai 5minit bby dh kluar 😂

4y ago

alhamdulillah seronoknyaa. doakan saya juga macam sis. sekarang baru 34w2d

Masuk labour room time bukaan dh 8 cm. So masuk2 terus meneran 😅

X pasti berapa lama.. emergency czer, keluar2 je da x bermaya 😅

ank first 3jam...scond n ke3 dlm 1jam ...ke4 5 mnt...ke5 10 mnt..

Masuk dewan bersalin jam 10.40, 11.12 baby lahir. Syukur Alhamdulillah.

5y ago

Kalau percepatkan proses kelahiran xada. Cuma sy amalkan minum air kelapa masuk bulan ke 8-9, Alhamdulillah Baby Lahir bersih.

Masuk dewan bersalin pukul 12.30am dan bersalinnya pukul 1.15am