1 Komen 1 Jawapan. Kongsikan feedback anda!

Jom komen di bawah apa yang anda rasa tentang aplikasi kami okay parents! Tapi min nak 1 komen 1 jawapan je please😘

1 Komen 1 Jawapan. Kongsikan feedback anda!
46 Balas

very helpful and interesting app. I highly recommend this app to other parents, preggys, dads and mums out there! Worth the download!. 💕 (nak jgk jawapan panjang 😅)

sebuah aplikasi yg lengkap dgn info untuk panduan ibu2 dan menyediakan pelbagai giveaway utk bantu ibu2 yg memerlukan.. best sgt.. tq #theasianparent

banyak informasi yang bermafaat yg dikongsi untuk kita dalam theasianparent ni..seronok😍☺

sangat² membantu utk mengetahui perkembangan janin.. serta bnyk info² menarik..🥰🥰

membuat saya lebih teruja apabila setiap hari dapat info perkembangan janin..

yang berguna dan banyak membantu bakal ibu macam saya

TAP Malaysia sebuah aplikasi yang dipercayai.

Amazing♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

bermanfaat #TAPsupermoms #TAPactiveusers

yg bgus. bolh kite thu. lbh kembang lagi